Va oferim  o gama foarte variata de servicii web, de la pagini statice pana la web designcorporate, magazine virtuale, newsletter, SEO, blog, forum,  portaluri sau site-uri flash.

Scopul nostru este sa ajutam clientul cu propuneri si idei inovatoare pentru a putea ajunge la solutia ideala si un web desing unic pentru fiecare client in parte.

RitcoServicii
Pagina Web Statica

O pagina statica este cel mai simplu mod prin care puteti avea o prezentare a companiei sau a produselor dumneavoatra pe web. Bazata pe un design unic aceasta este realizata in HTML si poate avea in componenta texte, imagini si animatii flash. Paginile statice sunt recomandate companiilor care nu au de facut modificari foarte dese. Pentru cei care doresc sa aiba o pagina web cu un buget minim aceasta este optiunea ideala

Magazin Virtual

Daca doriti sa va comercializati produsele pe Internet atunci aveti nevoie in mod sigur de un magazin virtual. Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin: design unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, sistem de plati online, animatii flash complexe, applet-uri java. Interfata de administrare asigura un mod facil de adaugare a produselor si a tuturor casetelor existente in pagina web. Realizam magazine virtuale bazate atat pe scripturi cunoscute (osCommerce) cat si solutii complet noi personalizate conform cu preferintele clientilor.

Newsletter

De multe ori sunteti in situatia de a trimite un Newsletter clientilor  si de fiecare data aveti probleme cu e-mailul. De accea aveti nevoie de o pagina web din care sa puteti administra toate adresele de mail si de unde sa puteti trimite newsletter intr-un mod mult mai simplu.

Redesign Pagina Web

Acesta categorie se adreseaza posesorilor de pagina web care vor sa aduca o schimbare in designului actual. Practic vom pastra continutul actual al paginii si vom modifica toate elementele grafice ale acesteia pentru a o aduce la un design webcat mai atragator.

Administrare Pagina Web

Acest serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie de modificari aproape zilnice asupra paginii web si nu au timp sau nu au cum sa se ocupe de aceste modificari. Practic echipa noastra face toate modificarile necesare conform cu necesitatile clientului..

Promovare Pagina Web

Daca sunteti interesat sa promovati pagina web noi va putem oferi solutii de a atrage vizitatori prin intermediul unor campanii de afisara bannere in retelele de site-uri partenere. Efectul imediat asupra unei pagini web este cresterea numarului zilnic de vizitatori si implicit a numarului de clienti.

Optimizare pagina web pentru motoare de cautare

Tot mai multi clienti, urmaresc in ultima perioada, ca pagina lor sa fie afisata cat mai sus in motoarele de cautare de tip google, yahoo, msn, etc. RITCO va poate asigura la cerere un studiu inainte de realizarea paginii web astfel incat pagina dvssa poata fi optimizata corespunzator. Daca clientul este de acord si respecta directiile pe care le recomanda echipa noastra va putem garanta aparitia in primele pozitii ale Google sau a altor motoare de cautare.